Tipphetked: Deportivo jätkab suurt võitlust püsimajäämise nimel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

La Coruna Deportivo alistas Hispaania jalgpalliliigas eile võõrsil 3:2 Bilbao Athleticu ja säilitas õrna lootuse koht eliitseltskonnas säilitada.

Galiitsia meeskond asub La Liga 20 meeskonna hulgas endiselt 18. kohal (välja langeb kolm viimast), kuid Levante asub nüüd viie punkti kaugusel ehk lootus jäi tänase võiduga ellu.

Tähtis oli võit Deportivo uuele peatreenerile, omaaegsele Hollandi koondise kuulsusele Clarence Seedorfile, kelle juhendamisel saadi võõrsil esimene võit. Eelnenud oli kuuemänguline kaotusteseeria.

Külaliste triumfile ladus vundamendi Adrian Lopez, kes viis Deportivo juba 14. minutiks 2:0 juhtima. Bilbao tuli küll kaks korda värava kaugusele, ent enamaks baskidel jõudu ei jätkunud. Seejuures oli eriti kaunis Markel Susaetas 2:3-tabamus - otse nurgalöögist väravasse!

Bilbao ja Deportivo meeskonnad on omavahel madistanud äärmiselt tasavägiselt. Viimasest 11 kohtumisest on kumbki võitnud kolm, viis aga randunud viigisadamas.

Tipphetked:

Mängu parim - Adrian Lopez:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles