Fernando Torres peab teist korda Atletico fännidega hüvasti jätma

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: Pavel Golovkin/AP

19-aastaselt Madridi Atletico kapteniks tõusnud, vahepeal Inglismaal ja Itaalias mänginud ning siis tagasi oma kasvatajaklubisse siirdunud Fernando Torrese aeg Madridi suurklubis saab otsa.

34-aastane endine Liverpooli ja Chelsea ründaja taasliitus Madridi Atleticoga 2014. aastal, kuid pole enam väga palju mänguaega teeninud. Tema leping klubiga lõppeb suvel ning seda ei pikendata.

«Tegu on minu viimase hooajaga klubis. Nagu te näete, ei saa ma väga palju mängida. Tundsin kohustust sellest fännidele teada anda. See oli raske otsus. Sama raske on teist korda teiega hüvasti jätta. Minu eesmärk oli karjäär siin lõpetada, kuid ma tahan jalgpalli edasi mängida,» ütles Torres.

Atletico lubas omalt poolt, et saadab Torrese ilusti ära 20. mail peetaval viimasel kodumängul. «Fernando on klubi legend. Tema jaoks on meie uksed alati avatud,» ütles klubi president Enrique Cerezo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles