Video: uue ala leidnud Rousey lahkus debüütmatšilt võidukalt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey
Ronda Rousey Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports

Sõumaadluses debüteerinud endine vabavõitleja Ronda Rousey suudab nüüd veidi vabamalt rääkida tema UFC karjääri lõpetanud perioodist.

Rousey oli koos Conor McGregoriga aastaid UFC peamine kaubamärk. Ta võitis maineikaimas MMA-sarjas järjest 12 matši, kuid kaotas siis ootamatu nokaudiga 2015. aastal Holly Holmile. Rousey naasis 2016. aasta detsembris võitluspuuri, kuid kaotas siis tehnilise nokaudiga Amanda Nunesile. Sellega oli tema UFC karjäär ka läbi.

«Ma ei uskunud, et seda ütlen, aga olen õnnelik, et kaotasin need kaks matši. Muidu ma siin ei oleks,» ütles Rousey, kes sõlmis kaks kuud tagasi lepingu USA-s populaarse sõumaadlussarja WWE-ga. Pühapäeval debüteeris ta WrestleMania 34 võitlusõhtul, kui sai paarismatšis koos Kurt Angle’iga jagu Stephanie McMahonist ja Triple H-st.

«Kõik juhtub põhjusega. Kaotused on asjad, millest tuleb õppida. Mul on hea meel, et leidsin endale uue väljundi, mitte ei loobunud. Paljud inimesed tunnevad, et tragöödia tähendab maailma lõppu. Andke endale veidi aega, isegi siis, kui arvate, et aeg ei paranda haavu. Te ei tea kunagi, mis võib juhtuda ning kuhu see kõik välja võib viia,» lausus kunagi maailma ohtlikumaks naiseks tituleeritud Rousey.

Ühtlasi palus Rousey WWE fännide ees vabandust. «Võlgnen teile vabaduse, sest arvasin, et WWE kogukond vilistab mu välja. Aga mind võeti kohe algusest peale omaks. Loodetavasti vaigistasin nüüd skeptikud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles