Galerii: CSKA tegi suurhallis trenni, kõik tähed on kohal

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa tippklubi Moskva CSKA saabus möödunud ööl Tallinna, et kohtuda homme Ühisliiga raames Eesti parima korvpalliklubi Kalev/Cramoga. Täna õhtupoolikul tehti Saku suurhallis mängueelne treening.

Venemaa suurklubi, kes võitis Euroliigas äsja põhiturniiri ja on liikumas samas suunas ka idaliigas, saabus Eestisse sisuliselt oma parimas koosseisus. Mängust jäävad vigastuse tõttu eemale vaid ameeriklasest leegionär Kyle Hines ja varumängija Mihhail Kulagin.

Küll aga on homme rivis ja ilmselt ka väljakul mitmed Euroopa tippmängijad eesotsas prantslase Nando De Colo, hispaanlase Sergio Rodriguezi ja Venemaa oma tähtede Viktor Hrjapa ja Andrei Vorontsevitšiga.

CSKA alistas alles eile võõrsil Nižni Novgorodi 104:90 ning on kogunud Ühisliiga liidrina 19 võitu ja 2 kaotust. Meeskonna kreeklasest loots Dimitris Itoudis ei andnud seejuures põhimeestele puhkust - näiteks meeskonna suurim täht De Colo viibis väljakul suisa kõige kauem aega (28 minutit) ja viskas 21 punkti. Saab näha, kas homme talitatakse samamoodi või antakse nüüd ka kellelegi kergem päev.

CSKA koosseisus homses mängus: Nando De Colo, Vitali Fridzon, Leo Westermann, Semjon Antonov, Sergio Rodriguez, Andrei Vorontsevitš, William Clyburn, Cory Higgins, Viktor Hrjapa, Nikita Kurbanov, Othello Hunter ja Alan Makijev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles