Üliõnnelik Džeko: ma pole kunagi näinud Barcelonat nii palju kannatamas

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Roma tähistab edasipääsu
AS Roma tähistab edasipääsu Foto: CIAMBELLI/SIPA/CIAMBELLI/SIPA

Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises FC Barcelona 3:0 alistanud ning poolfinaali pääsenud AS Roma ründaja Edin Džeko sõnul on paremad ajad veel ees. «Ma pole kunagi näinud Barcelonat nii palju kannatamas. Panime nad kohe kannatama,» ütles ta Rai Uno vahendusel.

«Te võite arvata, et tänane oli meie parim saavutus, aga parem on alles ees! Näitasime, et suudame mängida iga meeskonna vastu. Lõime kolm väravat, aga tegelikult võinuks me lüüa rohkemgi.»

Veel jaanuaris olid Roma ja Londoni Chelsea lähedal kokkuleppele, mis liigutaks Džeko mängijaõigused Itaalia pealinnast Inglismaa omasse. Üleminek ebaõnnestus ning bosnialane jäi Romasse. 32-aastane pallur ei kahetse.

Olen uhke, et minu Roma on loosipotis!

«Nüüd saan ju ka poolfinaalis mängida. See otsus polnud kerge, kuid jäin siia ning olen selle üle väga õnnelik. Ma arvan, et klubi on samuti väga rahul,» muigas ta.

Kuhu Roma välja jõuab? «Loodan, et finaali! Mitte keegi ei uskunud meisse ning me jõudsime esimest korda Meistrite liigas poolfinaali. Kas te usute seda? Ei! Mina ka veel mitte! Ootan põnevusega loosimist ning olen uhke, et minu Roma on seal potis!»

Valverde: olen süüdi!

FC Barcelona peatreener Ernesto Valverde ei peitnud pead liiva alla. «Vastutan kõige eest, mis juhtus. Olen meeskonna peatreener ning mina olen süüdi. Meil polnud vasturelva. See on valus kaotus, aga see on elu. Muidugi tahtsime võita, aga kes ei tahaks? Keegi peab kaotama ja kaotajaks oleme jälle meie.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles