Pisarais Barcelona legend: see võis jääda minu viimaseks Meistrite liigaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta.
Andres Iniesta. Foto: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS

Barcelona mängis jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaalis avamängus 4:1 saadud edu võõral väljakul maha, kui tunnistas eile Roma 3:0 paremust ja langes konkurentsist. Kataloonia meeskonna kapten Andres Iniesta võitles pärast kaotust pisaratega.

«See võis olla minu viimane mäng Meistrite liigas ja see teeb haiget,» sõnas pisarais Iniesta pärast kohtumist Marca vahendusel. «Keegi ei osanud oodata, et meid välja lüüakse, aga kui sa teed asju valesti ja lubad sisse palju eksimusi, siis nii juhtub. Väga suur pettumus,» lisas 33-aastane poolkaitsja.

Iniesta jagas Roma suunas kiidusõnu ning sõnas, et Barcelonal olid head võimalused selle paari võitmiseks. «Neil oli selge plaan, kuidas nad mängivad. Kui sa ei suuda mängida, siis pead leidma lahenduse, aga meie seda ei teinud. Saime karistada. Seda on raske tunnistada, sest meil oli väga palju võimalusi värava löömiseks,» selgitas Barcelona kapten.

Juhul kui Iniesta hooaja järel klubist lahkub (ilmselt Aasiasse või USA-sse) ja enam Meistrite liigas väljakule ei tule, siis ülemäära palju hispaanlasel nukrutsemiseks pole põhjust, sest karjääri jooksul on ta võitnud Meistrite liiga trofee koguni neljal korral (2005-06, 2008-09, 2010-11, 2014-15).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles