Täna: Teppan ja Trentino jahivad kohta Meistrite liiga finaalturniiril

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (vasakul) ja tema koduklubi Trentino Diatec lähevad Meistrite liigas vastamisi koduse rivaali Civitanova Lubega.
Renee Teppan (vasakul) ja tema koduklubi Trentino Diatec lähevad Meistrite liigas vastamisi koduse rivaali Civitanova Lubega. Foto: CEV

Täna õhtul kell 21.30 mängivad Renee Teppan ja Trentino Diatec koduväljakul võrkpalli Meistrite liiga korduskohtumist teise Itaalia klubi Civitanova Lube vastu.

Trentino ja Civitanova jahivad kohta poolfinaalis, avamängus jäi peale Civitanova 3:1 (25:22, 23:25, 25:19; 28:26). Et finaalturniirile jõuda, peab Trentino täna võitma 3:0 või 3:1 ning seejärel ka kuldse geimi, vastastele piisab kahest geimivõidust, kirjutab Volley.ee.

Avakohtumises tegi Teppan hea mängu, tuues 17 punkti (+11). Ka nädalavahetusel peetud liigamängus sai eestlane mänguminuteid, seega võib loota, et diagonaalründajana astub tänagi Trentino eest platsile just Teppan.

Meistrite liiga praeguses faasis mängivad kuus meeskonda kolme finaalturniiri koha peale, Finaalturniirile on pileti kindlustanud korraldajana Kaasani Zenit. Lisaks Trentinole ja Civitanovale jahivad kohta nelja seas järgmised paarid: Itaalia klubi Perugia ja Novosibirski Lokomotiiv Venemaalt, VfB Friedrichshafen Saksamaalt ja Poola klubi Kedzierzyn-Kozle Zaksa. Avakohtumistes sai Perugia 3:1 võidu, Zaksa võttis 3:2 võidu. Teisipäeval kindlustas edasipääsu Zaksa, saades kordusmängus kirja 3:0 võidu.

Iga paari võitja tagab koha nelja seas. Finaalturniir toimub Kaasanis 12.-13. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles