Ebaõnn jätkub! Keedust tabas tõsine põlvevigastus ja Kalev läheb CSKA vastu vaid seitsme mehega?

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Keeduse mängud on sellel hooajal mängitud.
Erik Keeduse mängud on sellel hooajal mängitud. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kalev/Cramo abitreeneri Indrek Reinboki eilne tsitaat «Kui praegu meie võistkonda vaadata, tundub, et tegu on pigem Eesti teise liiga satsiga, mitte klubiga, kes Euroopa parima meeskonnaga kohtub» on osutumas paraku prohvetlikuks. 

Nimelt vigastas Kalevi tänahommikusel treeningul tõsiselt põlve Eesti parima korvpalliklubi ääremängija Erik Keedus, kelle jaoks on hooaeg lõppenud.

Kahtluse all on ka kahe tagamängija, pisivigastuse käes vaevleva Isaiah Briscoe ja haigestunud Sten Soku osalemine tänases Ühisliiga kohtumises Moskva CSKA-ga, kinnitas Kalevi klubi Postimehele.

Juhul, kui Briscoe ja Sokk jäävadki Keeduse ning juba varem vigastada saanud Gregor Arbeti ja Cedric Simmonsi kõrval õhtusest mängust eemale, on meeskonna peatreeneril Donaldas Kairysel kasutada vaid seitse mängijat. Nende hulgas on seejuures ka Madis Soodla, kes Ühisliigas tänavu väljakule pole veel pääsenud. 

Terved on hetkel vaid Janari Jõesaar, Branko Mirkovic, Martin Dorbek, Bojan Subotic, Kristjan Kangur, Thomas van der Mars ja Madis Soodla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles