Janari Jõesaar: rõhutasime, et me endal pükse täis ei teeks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - CSKA
Kalev/Cramo - CSKA Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo kaotas Ühisliigas tugevale Moskva CSKA-le 95:105. Kogu kohtumise jooksul kasutas Kalev vaid kuute mängijat, mistõttu on isegi silmapaistvam, et CSKA vastu oldi mängus sees kolm esimest veerandaega.

«Valetaksin, kui ütleksin, et mäng oli kerge. Pärast nii rasket võitlust on ikkagi positiivsed emotsioonid. Poolajal rõhutati meile, et nad tulevad kindlasti agressiivselt ja riskeerivalt peale. Olime selleks valmis, aga püssirohtu jäi puudu,» ütles meeskonna kapten Kristjan Kangur pärast kohtumist.

«Kõige tähtsam, et võitlesime ja ei andnud grammigi järele. Näitasime sisu, sest ei andnud alla ja võitlesime edasi. Keskendusime enda tegemistele, mitte nende omale. Suur tänu publikule, neist oli väga palju abi,» jätkas Kangur.

14 punkti visanud ja 8 lauapalli hankinud Janari Jõesaar ütles, et võitlust oli mängus kõvasti ning mehed lahkuvad väljakult sirge seljaga. «Olen väsinud, aga tunne on hea, sest pingutasime lõpuni. Mõned apsakad tulid sisse, aga väsimusest sellised asjad juhtuvadki,» sõnas Jõesaar.

«Üldpildis saame rahule jääda. Meil ei olnud mitte midagi kaotada. Rõhutasime endale, et me ei tee pükse täis. Ma ei tea, kas CSKA meile sobib, aga need kaks mängu on meil nende vastu hästi välja tulnud. Oleme hästi hakkama saanud nendega,» jätkas tartlane.

Küsimusele, kuidas Jõesaare vigastatud jalg vastu peab, vastas ta: «Jalg kannatab mul mängida, aga võiks kindlasti parem olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles