Ronaldo šokeerivalt pingelisest mängust: jalgpallis ei ole mitte midagi iseenesest mõistatav

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JAVIER SORIANO/AFP

Jalgpalli Meistrite liigas pääses Madridi Real tänu Cristiano Ronaldo 97. minuti väravale poolfinaali, kui alistas kahe mängu kokkuvõttes Juventuse 4:3. Ronaldo sõnul tuleb kolmapäeva õhtul peetud mängu võtta kui õppetundi.

Juventus suutis vastu ootusi mängu 61. minutiks 3:0 juhtima minna. Kui kohtumise normaalaeg oleks sellise seisuga lõppenud, tähendanuks see lisaaega. Reali päästis lõpuks 97. minutil realiseeritud penalti, mis tagas neile kaheksandat aastat järjest koha poolfinaalis.

Penalti realiseerinud Ronaldo sõnul küpsetati tema närve üsna korralikult, sest pärast penalti määramist läks üksjagu aega enne kui ta seda lüüa sai. «Ootasin terve igaviku. Me peame sellest mängust õppima. Jalgpallis ei ole sulle mitte midagi niisama antud. See oli väga hea õppetund,» ütles Ronaldo.

Reali peatreeneri Zinédine Zidane’i sõnul väärisid 180 minuti põhjal tema hoolealused kohta poolfinaalis. «Olen rahul, väärisime edasipääsu. Meil oli palju võimalusi, aga me ei kasutanud neid ära. Pall lihtsalt ei tahtnud sisse minna ning pidime pikalt kannatama.»

Juventuse peatreeneril Massimiliano Allegril oli oma meeskonnast kahju. «Olime kodumängus Realist 60 minuti jooksul üle, aga kaotasime 0:3. Täna me lihtsalt domineerisime. Otsustavaks said väikesed detailid. Plaanisin lisaajal teha veel kaks vahetust ja olin enesekindel,» ütles Allegri.

«Olin esimese mängu järel enesekindel, et me suudame sellest seisust välja tulla. Meie meeskond väärinuks lisaaega. Homme me leiname, aga reedel peame juba kõik end kokku võtma, sest nädalavahetusel ootab meid ees suur mäng. Tulemusest on kahju, aga tõestasime, et kodumängu skoor ei olnud aus,» jätkas Allegri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles