Austria esiklubi ei lubanud Allikuta Dürenit Saksamaal poolfinaali

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karli Allik.
Karli Allik. Foto: Oryk HAIST/imago/Oryk HAIST

Renee Teppani, Martti Juhkami ja Oliver Venno endine koduklubi Innsbruck alistas Saksamaa meistrivõistluste veerandfinaalseerias võitudega 2:1 Karli Alliku tööandja Düreni.

Kui avamängu võitis Düren kodus 3:1, siis järgmine kaotati võõrsil 1:3. Otsustav kohtumine peeti taas Düreni kodusaalis, ent seekord jäädi Austria esiklubile, kes mängib esimest hooaega Bundesligas, alla 1:3 (18:25 28:30 25:20 19:25). Statistika.

Eesti koondise 21-aastase nurgaründaja Alliku mängukõver kulges esimesel välishooajal suurte tõusude ja mõõnadega. Kui hooaja alguses oli saarlane oodatult varumees, siis talvel kerkis ta heade esituste toel põhirivistusse. Veerandfinaali kahes esimeses mängus langes ta aga pingile ja sekkus mängu vaid episoodiliselt. Eilses otsustavas mängus ei saanud Allik aga statistikasse enam ühtegi märget.

«Kaalun tõsiselt Dürenis karjääri jätkamist, kuigi huvi on tuntud mujaltki,» sõnas Allik Postimehele paar nädalat tagasi. «Saksamaa liiga on ideaalne koht, kus edasi areneda. Võistkonnad on ühtlase tasemega ja kvaliteetsed. Vahe Eesti liigaga on meeletu. Saksamaale saabudes tekkis sama tunne nagu kunagi koondisse tulles, kui nägin, millist võrkpalli tegelikult Euroopa tipus mängitakse.»

Eesti koondisega liitub Kuressaarest pärit mängumees tänavu teistest hiljem, sest vahetult pärast hooaja lõppu läheb ta nina vaheseina operatsioonile, et hingamine kergemaks muutuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles