Jäähokipoistega juhtunud õudne õnnetus nõudis veel ühe ohvri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Humboldt Broncose mälestustseremoonia
Humboldt Broncose mälestustseremoonia Foto: POOL/REUTERS

Reedel Kanadas Tisdale'is kohaliku hokimeeskonnaga aset leidnud traagiline liiklusõnnetus nõudis veel ühe ohvri kui haiglas suri noorte treener Dayna Brons. Kokku sai õnnetuses surma 16 inimest. 

Humboldt Broncose meeskond oli parasjagu teel kodulinnast 200 km kaugusel asuvasse Nipawini, kus oli kavas  Saskatchewani hokiliiga poolfinaalseeria viies mäng. 28 inimest vedanud buss põrkas aga kokku veoautoga. 

6000 elanikuga Humboldti linnast pärit võistkond koosnes 24 mängijast vanuses 16–21. 24-aastane Brons oli ainuke naine, kes meeskonnaga kaasa reisis. 

Brons sai õnnetuses raske peatrauma. Tema paranemisele elas kaasa ka olümpiasportlane, Kanada jäähokinaiskonna staar Hayley Wickenheiser. «Ainus tüdruk, kes oli meeskonnaliige. Dayna, ma mõtlen su peale! Loodan, et sa tuled sellest välja.»

Naise seisund halvenes aga järsult ning ta suri läinud öösel.

Ohvrite omastele avaldas teiste seas kaastunnet ka Kanada peaminister Justin Trudeau. «Ma ei suuda ette kujutadagi, mida võivad tunda ohvrite vanemad. Olen mõtetes kõigiga, keda see õnnetus on mõjutanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles