Kas Kanal 12 reporter lobises välja põneva võrkpallisaladuse?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Tammearu
Märt Tammearu Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Eesti võrkpalliliigas mängitakse põnevaid poolfinaalkohtumisi, ent mõni saladus hakkab juba uue hooaja eel välja tulema. Nimelt rääkis Kanal 12 reporter Kert Kärner otse-eetris, et Tartu napsab endale Pärnu noormängija Märt Tammearu. Just poolfinaalis ongi Tartu-Pärnu vastamisi.

Mäletatavasti tegi Tammearu Balti liiga poolfinaalis väga südi partii Jekabpilsi vastu, kui pidi asendama vigastada saanud Taavet Leppikut. 17-aastase noormängijaga oli Pärnu peatreeneril Avo Keelel pärast poolfinaalseeria avamängu ja 1:3 kaotust omajagu kana kitkuda. 

«Tähendab, kui teie, ajakirjanikud hakkate rääkima või kirjutama... ei saa nii olla, et üks mees mängib ühe ja siis äkki teise mängu ka, ja siis kuu aega enam ei mängi. Kuu aja pärast tuleb järgmine hea mäng ja asjad on korras? Ei ole need asjad nii lihtsad.

Noor mees on tubli mees, püüab, teeb, ta on väga hea mängija treenerile, aga ei saa nii olla, et... kuidas ütelda? Et oleme maailmameistrid käes. Seekord ei vedanud välja, midagi teha ei ole. Taavet Leppik on vigastanud ja mul ei ole samaväärset vahetust,» arutles Keel. 

«Kui keegi viskab kossus ühes mängus 20+ sanga, ei ole ta veel über-über-über mängumees. Sinna läheb aega, ükskõik, kui valus seda kellelgi kuulata ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles