Lesbisuhtedraama: olümpiavõitja kihlatu jättis ta mehe pärast maha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicola Adams (paremal) ja Marlen Esperanza
Nicola Adams (paremal) ja Marlen Esperanza Foto: NIKLAS HALLE'N/AFP

Läbi aegade esimese naisena poksi olümpiavõitjaks tulnud Nicola Adamsi eraelus pole kerged ajad: tema kihlatu, USA poksija Marlen Esparza jättis ta maha. Ning südamevalu on seda suurem, et seni õnnelikus lesbisuhtes olnud Marlen leidis endale hoopis meespartneri.

Esparza ja Adams kohtusid mõistagi võistlustel ning tõusid mõlemad Londoni olümpiamängudel ka poodiumile – Adams võitis kuldmedali, Esparza pronksi. Paar kihlus pärast Rio olümpiamänge, kus Adams võitis taas olümpiakulla.

Õnn sai kesta vaid 16 kuud, sest Esparza hakkas semmima oma personaaltreeneriga. Ja mitte ainult – Texase päritolu naispoksija on juba Franki-nimelise mehega ka kihlatud.

The Suni teatel lõpetas suhte Adams, kes oli tüdinud sõbratari liigsest väljaskäimisest. 

«Nicolal polnud muud valikut kui suhe lõpetada. Paar nädalat hiljem oli Marlen mingi kutiga, kellega ta äsja kohtus, kihlatud ning nüüd nad abielluvad – see on ju hullumeelne! Lahkuminekud muudavad inimest, aga Nicola paneb kogu oma energia järgmiseks kohtumiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles