Suurvõistlust tabas süstlaskandaal

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: MICHAL CIZEK/AFP

Kaks India sportlast saadeti Austraalias toimuvatelt Rahvaste Ühenduse mängudelt koju, sest nende magamistoast leiti süstal, vahendab Inside the Games.

Kahe India kergejõustiklase, kolmikhüppaja Rakesh Babu ja käija Irfan Kolothum Thodi akrediteering tühistati, nad visati sportlaskülast välja ning neil paluti Gold Coastist esimese lennuga lahkuda. Thodi võistlus oli juba eelnevalt lõppenud - ta sai meeste 20 km distantsil 13. koha. Babu oli taganud pääsme kolmikhüppefinaali, mis toimub homme. 

 Irfan Kolothum Thodi võistlemas
 Irfan Kolothum Thodi võistlemas Foto: ADRIAN DENNIS/AFP

Süstal leiti sportlaste magamistoast ning hilisema läbiotsimise käigus avastati Babu kotist teinegi süstal. Kergejõustiklased eitasid süstalde omamist. 

Rahvaste Ühenduse mängudel on varemgi India sportlastega probleeme olnud - 2014. aastal sai hoiatuse poksimeeskonna arst Amol Patil, kes süstis oma riigi sportlasele vitamiine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles