Video: Klopp andis Salah' võimaliku klubist lahkumise teemal ammendava vastuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ei plaani Mohamed Salah'st niipea loobuda.
Jürgen Klopp ei plaani Mohamed Salah'st niipea loobuda. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Inglismaa jalgpalliliiga tänavuse hooaja komeet on olnud vaieldamatult egiptlane Mohamed Salah, kelle kontol on erinevates sarjades kokku juba 38 tabamust.

25-aastane Salah sõlmis Liverpooliga eelmisel suvel viieaastase lepingu. Tänu headele esitustele on siiski juba mitu kuud liikunud ringi kuulujutud, justkui plaaniks mõni Euroopa suurklubi - enim on mainitud Madridi Reali - «Egiptuse kuninga» eeloleval suvel oma ridadesse meelitada. 

Tänasel pressikonverentsil andis Liverpooli peatreener Jürgen Klopp antud teemal aga ammendava vastuse: «Inimesed küsivad minult, kas ta on lahkumas. Ma ei mõtle sellele. Ma tean, et ta on siin (ka järgmisel hooajal). Vastupidist arvatakse vaid seepärast, et inimesed aina kirjutavad ja kirjutavad sel teemal. Meil on siin võimalik luua midagi erilist tulevikku silmas pidades.»

Salah tegi täna ka Premier League'i ajalugu, sest temas sai esimene mängija liiga ajaloos, kes ühel hooajal kolmel korral kuu parimaks mängijaks on valitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles