Uskumatud kaheksa minutit kinkisid Chelseale napi võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud meeskonnakaaslastega võiduväravat tähistamas.
Olivier Giroud meeskonnakaaslastega võiduväravat tähistamas. Foto: Ian Walton/REUTERS

Londoni Chelsea jalgpallimeeskond rabeles Inglismaa kõrgliigas välja kaheväravalisest kaotusseisust ning alistas võõral väljakul Southamptoni 3:2.

Võõrustajad haarasid juhtohjad 21. minutil, kui sihile jõudis Dusan Tadic. 60. minutil suurendas Southamptoni eduseisu Jan Bednarek. Tundus, et eelmisest kahest mängust vaid ühe punkti teeninud Chelsea jääb jälle võiduta, kuid Antonio Conte hoolealused näitasid tugevat tahtejõudu ning lõid Southamptonile kolm vastuseta väravat.

Vägevale tagasitulekule pani aluse vahetusest sekkunud Olivier Giroud, kes 70. minutil Chelsea kaotusseisu vähendas. Viis minutit hiljem viigistas Eden Hazard ning lõppseisu vormistas 78. minutil Giroud.

Endine Londoni Arsenali mängija Giroud on sellel hooajal Inglismaa kõrgliigas vahetusest sekkudes löönud koguni viis väravat. Karjääri jooksul on prantslasel pingilt tulles kirjas koguni 18 tabamust Inglismaa kõrgliigas. 24 sellist väravat on löönud Jermain Defoe.

Kolm punkti ei aidanud Chelseat liigatabelis kõrgemale – nad jätkavad 60 punktiga viiendal kohal. Southampton vireleb endiselt 28 punktiga väljalangemistsoonis – viimased neli mängu on nad tunnistanud vastase paremust.

Täiendatud kell 19.10. Kui Chelsea teenis võidu võõral väljakul, siis Burnley, Crystal Palace ja Huddersfield Town said kolm punkti koduväljakul. Swansea City mängis koduväljakul 1:1 (Jordan Ayew – ov. Kyle Naughton) viiki Evertoniga.

Burnley alistas 2:1 (Chris Wood, Kevin Long – Jamie Vardy) Leicester City, Crystal Palace sai 3:2 jagu (Wilfried Zaha 2, James Tomkins – Glenn Murray, Jose Izquierdo) Brightonist ning Huddersfield murdis 1:0 (Tom Ince) Watfordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles