Barcelona tegi järjekordses võidumängus Hispaania kõrgliiga ajalugu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona mängijad väravat tähistamas.
Barcelona mängijad väravat tähistamas. Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Barcelona jalgpallimeeskond jätkab Hispaania kõrgliigas kaotuseta. Seekord alistati koduväljakul liigatabeli kolmas Valencia 2:1.

Barcelona esimese tabamuse eest hoolitses 15. minutil Luis Suarez, teise poolaja alguses suurendas eduseisu Samuel Umtiti. Mõlemale väravale andis resultatiivse söödu Philippe Coutinho. Valencia auvärava lõi 87. minutil penaltist Daniel Parejo.

Tegu oli 39 järjestikuse Hispaania kõrgliiga mänguga, kui Barcelona lahkus väljakult võidu või viigiga. See on liiga uus rekord. Eelmine rekord kuulus Real Sociedadile, kes vältis 1980. aastal kaotust 38 järjestikuses kohtumises.

Päeva esimeses mängus leppisid 2:2 (Nolito, Steven N’Zonzi – Raba, Carlos Bacca) viiki Sevilla ja Villarreal. Mõlemad meeskonnad lõpetasid mängu kümnekesi – Sevillal eemaldati Wissam Ben Yedder, Villarrealil Jaume Costa.

Barcelona edu teisel kohal paikneva Madridi Atleticoga on ühe enam peetud mängu juures 14 punkti, Valencia jääb kolmandana maha 17 ja Madridi Real neljandana 18 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles