Rauno Tamme videointervjuus: sellise serviga ei ole finaalis midagi teha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa võrkpalliklubi nurgaründaja Rauno Tamme sõnas pärast võidukat poolfinaalseeriat Tallinna Selveri üle, et kahes esimeses geimis ei saanud nad meeskondlikku mängu käima.

Saremaa jäi kolmandas poolfinaalmängus geimidega 0:2 kaotusseisu, kuid rabeles keerulisest seisust välja ning alistas Selveri 3:2 (20:25, 20:25, 25:19, 25:23, 15:13) ja jõudis finaali, kus kohtub Tartu Bigbanki või Pärnu võrkpalliklubiga.

«Serviga olime väga hädas. Sellise serviga ei ole finaalis midagi teha,» polnud Tamme rahul ning lisas, et servile lisaks valmistas probleeme ka vastuvõtt. «Vastuvõtt peab kindlasti parem olema, sest kommunikatsiooniprobleeme oli väga palju,» lisas nurgaründaja.

Tammel jagus kiidusõnu vastase suunas. «Selver tuli hästi peale, meie olime natuke pehmed,» selgitas ta. «Ei saanud meeskondlikku mängu käima. Kolmandas geimis tuli paar õnnestumist ja vastastel läks mäng võib-olla natuke nõrgemaks.»

Teist poolfinaalseeriat juhib mõnevõrra üllatuslikult Tartu, kuid Tamme sõnul pole tegemist üllatusega. «Minu jaoks see ei ole üllatus. Ma isiklikult arvasin, et seerias võib olla Tartul eelis,» sõnas Tamme, kes vihjas Pärnu lühemale pingile.

Vaata videointervjuud Rauno Tammega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles