Eesti parim piljardisportlane saavutas kõrgetasemelisel turniiril teise koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti piljardi föderatsioon

Eesti parim piljardisportlane Denis Grabe saavutas kõrgetasemelisel Austria Euro-Tour osavõistlusel teise koha. Grabe kaotas finaalis kreeklasele Alexander Kazakisele 5:9.

Veerandfinaalis alistas Grabe eelmisel hooajal ühe etapivõidu noppinud poolaka Wictor Zielinski veenva ülekaaluga 9:4 ning poolfinaalis võttis Grabe sama veenva ülekaaluga võidu paarismängu maailmameistri austerlase Mario He üle.

Teised Eesti piljardisportlased saavutasid järgmised kohad: Mark Mägi 33., Rafig Adigazalov ja Kristjan Kuusik 49. (Kuusik kaotas osavõistluse võitjale Kazakisele 5:9), Mart Liigant 97., Rainer Laar 129. ja Mihkel Rehepapp 193. koht.

Kokku osales Austria osavõistlusel koguni 208 piljardisportlast. Lisaks Euroopa paremikule osalesid etapil sportlased ka Süüriast, Sambiast, Saudi Araabiast, Bahreinist ja Kuveidist. Tegemist oli kuuest etapist koosneva võistlussarja teise etapiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles