Fantastiline «Portugali» klubi pääses uueks hooajaks Inglismaa kõrgliigasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wolvesi suurim väravakütt on olnud tänavu Diogo Jota, kes viibib laenul Madridi Atleticost.
Wolvesi suurim väravakütt on olnud tänavu Diogo Jota, kes viibib laenul Madridi Atleticost. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images

Wolverhampton Wanderersi jalgpalliklubi pääseb kuueaastase vaheaja järel mängima Inglismaa kõrgliigas, sest kindlustas eile esiliigas koha kahe parema seas.

Wolves juhib liigat, olles kogunud 42 mänguga 92 punkti. Edasipääsu tõi neile kolmandal kohal paikneva Fulhami eileõhtune 1:1 viik Brenfordiga, meeskond ise mängib 43. vooru kohtumise täna kodus Birmingham City vastu. Teisena on hetkeseisuga otse kõrgliigasse pääsemas 83 punkti kogunud Cardiff City.

Imelist jalgpalli mängivat Wolverhamptonit juhendab eelmisest suvest portugallane, endine Porto loots Nuno Espírito Santo, kes on meeskonna üles ehitanud portugali keelt rääkivatest jalgpalluritest. Nii on klubi viis suuremat väravalööjat hetkel portugallased Diogo Jota, Ivan Cavaleiro, Ruben Neves ja Helder Costa ning brasiillane Leo Bonatini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles