Üksmeelne Levadia muutub aina ohtlikumaks

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30-aastane bosnialane Muamer Svraka suunab võidupalli Mait Toomi väravasse.
30-aastane bosnialane Muamer Svraka suunab võidupalli Mait Toomi väravasse. Foto: Tairo Lutter

Tallinna FC Levadia 2:1 võidust Eesti jalgpalli meistriliiga tiitlikaitsja ja kauase suure rivaali Tallinna FC Flora üle oli möödas paarkümmend minutit, kui Levadia riietusruumist astusid koos välja kaks rõõmsailmelist (suuräri)meest. Need olid  Levadia president Viktor Levada ja kahe hooaja vahel FC Infoneti Levadiaga liita lasknud Andrei Leškin.

Kui ühinemise ajal ja järel kõhkles «superklubi» võimekuses nii mõnigi, siis vähemalt hooaja esimese veerandiga on Aleksandar Rogici tüüritav ja ametlikult FCI Levadia nime kandev meeskond jätnud küll sümpaatse mulje. Tabelis on kuus võitu ja kaks viiki, millega jagatakse Nõmme Kaljuga esikohta.

Pole intervjuud, kus Rogic ei kiidaks hoolealuste iseloomu, tööeetikat ja kambavaimu. Kui võimalus avaneb, teeb serblane seda korduvalt. Nii ka pärast Flora alistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles