Briscoe nõustus homses Ühisliiga mängus väljakule jooksma, Sokk samuti rivis

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isaiah Briscoe
Isaiah Briscoe Foto: Raul Mee/Raul Mee/Mollusk Media

Kalev/Cramo korvpallimeeskond läheb hooaja eelviimasele Ühisliiga mängule vastu üheksa mängijaga, sest Isaiah Briscoe ja Sten Sokk naasevad meeskonna koosseisu.

Kalev kohtub homme võõrsil tabeli kolmanda meeskonna Peterburi Zeniidiga, kellele kodus kaotati novembri alguses tasavägises mängus kuue punktiga, 89:95.

Reedel 22. sünnipäeva tähistanud Briscoe on meeskonna mänedžeri Kaarel Sibula sõnul andnud lubaduse homme väljakule naasta. Mäletatavasti sai ameeriklane poolteist nädalat tagasi kohtumises Raplaga reielihasesse puuka. Seejärel keeldus tagamängija osalemast nii Minski kui Moskva CSKA-ga mängus, kuigi arstid polnud seadnud talle mingeid takistusi edasi treenida ja mängida.

«Ka Sten (Sokk) on koosseisus tagasi, kuigi väike nõrkus on haigusest ilmselt veel sees,» lisas Sibul.

Kalev läheb seega homsele mängule vastu üheksa mehega. Sarnaselt CSKA-ga kohtumisele, kus Eesti meisterklubil oli kasutada vaid seitse mängijat, tuli liiga juhtkond õnnetut vigastustelainet (Erik Keedus, Cedric Simmons ja Gregor Arbet) arvesse võttes taas Kalevile vastu ja jätab trahvi tegemata. Reeglite järgi peaks igale Ühisliiga mängule andma üles vähemalt kümme mängijat.

Kalev lendab Peterburi täna õhtupoolikul ja suundub lennujaamast otse treeningule. Homne mäng algab kell 20.00 ja on otsepildis nähtav nii Kanal 12-s kui Postimees.ee's.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles