Galerii: noored iluvõimlejad näitasid Tallinnas oma oskuseid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kalevi spordihallis peetakse pühapäeval ja esmaspäeval Eesti iluvõimlemise karikavõistlused, kus on võistlustules kokku 120 võimlejat.

Meistriklassis ehk üle 16-aastaseid võimlejaid stardib 19, sealhulgas mitmekordne Eesti meister ja eelmise aasta karikavõistluse hõbe Olga Bogdanova, eelmise aasta karikavõistluse kolmas Laurabell Kabrits ning eelmise aasta juunioride Eesti meister Carmen Marii Aesma ja hõbemedalist Melany Keler. Võistlusel ei osale seekord 2017. aasta karikavõitja Viktoria Bogdanova, kes võistleb maailmakarika etapil Pesaros, ja Carmel Kallemaa, kes treenib Kanadas.

Karikavõistlus toimub vaid mitmevõistlusena, mis koosneb neljast erineva vahendiga sooritatud kavast – rõnga-, palli-, kurika- ja lindiharjutusest.

Juuniorklassis ehk 12-15-aastaseid iluvõimlejaid on võistlemas kõige enam – 60 võimlejat. Juunioridele lisavad täiendavat võistluspinget eesootavad juunioride Euroopa meistrivõistlused, millele sõitva koondise koosseisu pääsemist mõjutavad ka karikavõistluse tulemused.

Noorteklassis ehk 10-12-aastaseid võimlejaid osaleb võistlustel 41. Noorteklassi mitmevõistlus koosneb kolmest kavast – rõnga-, palli- ja kurikaharjutusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles