Mannetu Arsenal pikendas uskumatuna kõlavat seeriat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Newcastle United - Arsenal
Newcastle United - Arsenal Foto: Scott Heppell/REUTERS

Londoni Arsenal pikendas pühapäeval nukrat seeriat, kui ei suutnud viiendat võõrsil peetud mängu järjest teenida Inglismaa kõrgliigas punkte. Sel korral jäädi alla Newcastle Unitedile 1:2.

Arsenal asus mängu küll 14. minutil tänu Alexandre Lacazette’i väravale juhtima, kuid kodumeeskonnale Newcastle’ile kindlustasid võidu Ayoze Perezi 29. ja Matt Ritchie 68. minuti tabamused.

Arsenal on selle kalendriaasta jooksul pidanud Inglismaa kõrgliiga raames viis võõrsil viis mängu, millest kõik on kaotatud (1:2 vs Bournemouth, 1:3 vs Swansea, 0:1 vs Tottenham, 1:2 vs Brighton ja 1:2 vs Newcastle). Tegu on ainsa Inglismaa kõrgliiga meeskonnaga, kes pole sel kalendriaastal veel võõralt väljakult punkti saanud.

Viimati tundis Arsenal Inglismaa liigas võõral väljakul võidurõõmu 26. november, kui alistati Burnley 1:0.

Kui arvestada ainult tänavuse hooaja võõrsilmänge, siis on Arsenal 13 (3 võitu, 4 viiki, 9 kaotust) punktiga tabeli 12. meeskond. Kõige rohkem on võõralt väljakult punkte kogunud Manchester City (44), siis Tottenham (33) ja Liverpool (31).

Õiges liigatabelis on aga Arsenal 54 punktiga kuuendal kohal, Burnley jääb neist maha kahe silmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles