Ümbersündinud Tartu jättis Pärnu poolfinaalis nullile

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu alistas poolfinaalis Pärnu mängudega 3:0 ja kohtub finaalis põhiturniiri võitja Saaremaaga.
Tartu alistas poolfinaalis Pärnu mängudega 3:0 ja kohtub finaalis põhiturniiri võitja Saaremaaga. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tasavägisus. Ettearvamatus. Viimseni pingul närvid. Kõik need play-off’ile üldjuhul omased – ja kütkestavad! – tegurid olid Eesti meeste võrkpalli meistrivõistluste poolfinaalseeriates puudu, sest mõlemas paaris läks finalisti selgitamiseks vaja minimaalset kolme kohtumist.

Põhiturniiril teise koha saanud – Saaremaale jäädi 26 mängu lõikes alla kõigest ühe punktiga! – Pärnu meeskond ei saanudki end poolfinaalis käima. Seeria avamängu esimese geimi võidu järel kaotati Tartu Bigbankile üheksa järgmist. Eile teeniti geimides vastavalt 22, 19 ja 22 punkti.

Pärnu mängija Silver Maari sõnul läks kogu seeria kehva kaitsemängu nahka. «Hooaja lõpu poole vajus meil vastuvõtt ära ning ega ka rünnak väga sujunud,» ütles ta.

Tartu raudvara Meelis Kivisild hõõrus pärnakate haavadesse jämesoola, kui märkis, et finaali viinud võit võeti pigem kehva esitusega. «Meie ei mänginud kindlasti hästi, hoopis võrdlemisi kehvasti. Aga Pärnu oli ka kehv,» lausus Kivisild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles