Unitedi häbistav kaotus tabeli viimasele kindlustas Cityle meistritiitli

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
West Bromwich Albion - Manchester United
West Bromwich Albion - Manchester United Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi kaotas Inglismaa kõrgliigas 0:1 West Bromwich Albionile, mis tähendab, et Mancester City kindlustas endale viis vooru enne hooaja lõppu liigatiitli.

Mängu ainus värav sündis kohtumise 73. minutil, kui täpne oli Jay Rodriguez.

Viis vooru enne hooaja lõppu on City edu Unitedi ees 16 punkti, mis tähendab, et Manchesteri punasel klubil pole isegi matemaatiliselt võimalik neid enam kinni püüda.

West Bromwich Albion sai aga hädavajaliku võidu. Nad on 24 punktiga tabeli viimasel kohal, väljalangemistsoonist lahutab neid 9 punkti. Sel hooajal on West Bromwich Albionil pidada veel neli mängu.

Manchester Cityle on aga tegu viienda Inglismaa meistritiitliga. Neli varasemat võitu tulid hooaegadel 1936/37, 1967/68, 2011/12 ja 2013/14. Kõigi aegade edetabelis tõuseb City Inglismaa meistritiitli võitude poolest kaheksandaks.

Manchester City peatreener Pep Guardiola võttis uudise meistritiitlist vastu tõenäoliselt golfiväljakul, sest enne tänast mängu sõnas ta, et ei kavatse Unitedi mängu vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles