Kui Põlva Servitil oleks 400 000 eurot, siis...

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti kaotas Balti liiga finaalis koduväljakul 23:26 Riihimäki Cocksile. Viskel Henri Sillaste.
Põlva Serviti kaotas Balti liiga finaalis koduväljakul 23:26 Riihimäki Cocksile. Viskel Henri Sillaste. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Mesikäpa käsipallihall Põlvas eile kell 15.50. Balti liiga finaalkohtumine on äsja lõppenud. Põlva Serviti pidi kodusaalis tunnistama kolmandat hooaega järjest meistriks tulnud Riihimäki Cocksi 23:26 paremust. Serviti peatreener Kalmer Musting on intervjuud andes üdini asjalik – kaotus oli küll valus, aga mitte ootamatu, sest objektiivseid asjaolusid (koosseis, treeningmaht, eelarve) arvestades ongi Cocks selgelt tugevam meeskond. Lisaks vahetati mullune neljas koht hõbemedali vastu – selge edasiminek. Kokkuvõte: pettumust pole.

Kaks tundi hiljem Postimehega vesteldes Musting enam sama muretu polnud. Kripeldus oli hakanud hinge pugema ja seal pesa punuma. «Trummeldab jah. Pidanuks mängu lõppu ikka paremini mängima,» viitas Musting tõigale, et 45. minutil juhiti 21:17, aga seejärel visati ise vaid kaks väravat. «Nii naiivne ma pole, et neljaväravalist edu võiduks pidasin. Mängida oli ju palju. Kümme minutit jäi meil puudu. Lõpp jäi vana kaardiväe peale, kes oli aga füüsiliselt omadega läbi. Pidanuksin julgemalt vahetama.»

Põhijõud olid väsinud, sest kaks tugevat mängu järjestikustel päevadel käisid üle jõu. Laupäevases poolfinaalis saadi lõpuminutite trilleri käigus 30:29 jagu Zaporožje ZTRist. Ka Cocksil oli selja taga pingeline poolfinaal (Valgevene tippklubi Minski SKA alistati 27:25), aga laiem koosseis lubas suuremat rotatsiooni. Ning tänavu tugevuselt teises eurosarjas (EHF Cup) 16 parema sekka jõudnud Cocks on täisprofimeeskond, Serviti mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles