Liverpooli võimalus? Monaco kaalub tähtmängija müümist!

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Lemar.
Thomas Lemar. Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS

Prantsusmaa meedia kirjutab, et AS Monaco jalgpalliklubi asepresident Vadim Vasiljev tunnistas esimest korda, et kaalub eeloleval suvel õige pakkumise korral tähtmängija Thomas Lemari müümist.

22-aastane Prantsusmaa koondislane oli möödunud suvel Inglismaa tippklubide Liverpooli ja Londoni Arsenali vaateväljas, kuid AS Monaco ei soovinud Lemari soetamiseks tehtud pakkumisi isegi arutada. Tundub, et Prantsusmaa klubi juhtkond on ümber mõelnud.

Vasiljev noogutas ja vastas väljaande Telefoot reporterile irooniliselt: «Palju edu neile, kes soovivad teda seotada.» Prantsusmaa meedia hinnangul nõustub siiski AS Monaco summaga, mis küündib 120 miljoni euroni.

Lemar, kes suvel Prantsusmaale pidama jäi, avaldas oma pettumust, et AS Monaco teda rahaks ei teinud. «Ma ei varja seda, et olin veidi pettunud. Proovin sellele mitte mõelda,» rääkis prantslane.

«Olen pingutanud, et need klubid tuleksid järgmises üleminekuaknas tagasi. Olen igasugustele pakkumistele avatud,» lisas Lemar, kelle leping AS Monacoga lõppeb 2020. aasta suvel.

Käimasoleval hooajal on Lemar Prantsusmaa meistrivõistlustel löönud 22 mänguga kaks väravat ja andnud kuus resultatiivset söötu. AS Monaco lõpetab hooaja ilmselt Pariisi Saint-Germaini järel teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles