Järelvaadatav: Vaprus oli lähedal võimsale tagasitulekule, kuid pikendas hoopis nukrat seeriat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Premium liiga teise ringi avamängus teenis 4:2 võidu Tartu Tammeka, kes alistas koduväljakul Pärnu Vapruse.

Tammeka viis juba kolmandal minutil juhtima Andre Paju – see tabamus jäi avapoolaja ainsaks. Teise poolaja esimesel minutil suurendas Tammeka eduseisu Tristan Koskor, neli minutit hiljem olid nad juba kolmeväravalises eduseisus, sest penaltist jõudis sihile Tauno Tekko.

Seejärel algas Vapruse võimas tagasitulek. Üheksa minutit pärast Tammeka kolmandat väravat lõi ühe tagasi Rocco Mõtt ning 68. minutil realiseeris 11 meetri karistuslöögi Karl Anton Sõerde. Enamaks pärnakad siiski võimelised polnud. Vastupidi: lõppseisu 4:2 vormsitas 90. minutil Mart Paul Preiman.

Vaprus pole Premium liigas võitnud viimasest 30 mängust mitte ühtegi.

Tammeka kerkis liigatabelis 19 punktiga kolmandale kohale, kuid on konkurentidega võrreldes pidanud ühe mängu rohkem. Kolm punkti kogunud Vaprus jätkab viimasel positsioonil.

Mängueelsed kommentaarid:

Tammeka peatreener Kaido Koppel: «Oleme terve nädala kõvasti tööd teinud, et järjekordseks väljakutseks valmis olla. Pärnu on uuel hooajal oma mängu parandanud ja esimene omavaheline mäng kujunes meie jaoks väga raskeks. Peame kodus kõvasti kuuma andma, et inimestele võidurõõmu pakkuda.»

Vapruse juhendaja Indrek Zelinski: «Oodata on tasavägist ja kompromissitut jalgpallimängu. Loodame parimat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles