Giggs saab vaatamata afäärile Meistrite liiga finaaliks koosseisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imogen Thomas.
Imogen Thomas. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Alex Ferguson plaanib demonstreerida oma usku Ryan Giggsi ning kaasata 37-aastase mängumehe laupäevaseks Meistrite liiga finaaliks FC Barcelona vastu ManU koosseisu.

Giggs on viimasel ajal palju meedias figureerinud, kuna väidetavalt on tal olnud afäär endise Big Brotheri saate osalise Imogen Thomasega, kirjutab Sportsmail.

Väidetavalt on Giggs võtnud kohtult tõkendi, et varjata oma armuafääri, kuid tundub, et sellest pole siiski abi olnud ja aina rohkem üksikasju hakkab päevavalgele tulema.

Ferguson ja Giggs vestlesid eile pikalt ning mängumees teatas treenerile, et ta on valmis igal juhul laupäeval väljakule jooksma.

Siiski on Fergusonil enne finaali mõtteainet, kuna ta pole veel otsusele jõudnud, kas algkoosseisu kaasata ka suurepärase hooaja teinud Javier Hernandez või panna tema asemele mängu hoopis üks poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles