Isa Verstappen kritiseeris poega: olen temas pettunud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jos ja Max Verstappen
Jos ja Max Verstappen Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Red Bulli vormelipiloodi Max Verstappeni isa Jos Verstappen avaldas kahetsust viimasel etapil Hiinas juhtunu üle.

Mäletatavasti sõitis Verstappen Hiina GP-l Sebastian Vettelile sisse ning rikkus mõlema võimalused kõrgeks kohaks. Verstappenile määrati eksimuse eest 10-sekundiline karistus.

Lisaks ajalisele karistusele teenis Verstappeni karistusregistrisse kaks trahvipunkti, kokku on tal neid nüüd viis. Kui 12 kuu lõikes koguneb võidusõitjale 12 trahvipunkti, peab ta ühe etapi vahele jätma.

«See ei olnud päris õige möödasõit. Sellisel hetkel ning sellises kohas oli see võimatu. Ta hindas olukorda valesti. Mõnes olukorras peab Max rohkem mõtlema. Ma ei taha, et ta oma sõidustiili muudaks. Ta sai juba stardis kahest autost mööda ja seda me kõik ju näha tahamegi,» kommenteeris Jos Verstappen.

«Aga selliseid kokkupõrkeid me näha ei taha. Ta peab end kontrolli alla saama ja mõtlema. Saan temaga nüüd kokku. Eelmine nädalavahetus oli valus, kuid peame sellest rääkima ning olukorda analüüsima. Seda ei tohi enam juhtuda.»

Küsimusele, kas isa on oma poja peale vihane, vastas Jos Verstappen: «See ei ole õige sõna. Olen pettunud. Aga ma usun, et see on talle endale veelgi valusam.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles