Mourinho kannatus on katkemas: kas rekordost Pogba läheb suvel müügiks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba ja Jose Mourinho suhted pole neil päevil kiita.
Paul Pogba ja Jose Mourinho suhted pole neil päevil kiita. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters

Manchester Unitedi jalgpalliklubi poolkaitsja Paul Pogba võib juba sel suvel klubist lahkuda, kirjutab Daily Mail.

Tabloidi andmetel on Unitedi peatreener Jose Mourinho kannatus Prantsusmaa koondise tähtmängija osas katkemas. Viimasest 11 mängust on ta suisa seitsmes välja vahetatud või pingil olnud. Kokku on Pogba arvel tänavu viis väravat Unitedi ridades.

Tänaseks pole veel selge, kas ka Unitedi juhatus on plaaniga päri, sest mäletatavasti maksti Pogba eest kaks aastat tagasi rekordilised 89 miljonit naelsterlingut. Seda summat on praegu aga ilmselt üsna keeruline tagasi teenida.

Kui Pogba lahkumise osas hetkel veel midagi kindlat pole, siis üsna kindlalt on Unitediga hüvasti jätmas Anthony Martial, Daley Blind ja Matteo Darmian.

Ajalugu räägib aga seda keelt, et Mourinhol pole kombeks ühe klubi juures üle kolme aasta püsida. Hetkel, mil portugallane lõpetab oma teist hooaega Unitedis, pole klubi suurtest kulutustest hoolimata jõudnud ligilähedalgi Inglismaa meistritiitlile, mida pärast Alex Fergusoni lahkumist üritatakse uuesti võita.

Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles