Kullamäe jätkamine Rocki abitreenerina pole kindel

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GERT KULLAMÄE
Rocki abitreener:
GERT KULLAMÄE Rocki abitreener: Foto: Margus Ansu

Kaks viimast hooaega TÜ/Rocki korvpallimeeskonna juures abitreenerina ametis olnud endine tippkorvpallur Gert Kullamäe jätkamine samal kohal pole veel kindel. 

«Eks me põgusalt oleme rääkinud ikka,» vastas Gert Kullamäe Tartu Postimehe küsimusele, kas temaga on uueks hooajaks leping juba sõlmitud, kuid lisas, et midagi kindlat siiski veel pole.

«Minu praegune leping kestab mai lõpuni ja eks siis tuleb vaatama hakata. Nüüd ongi mõtlemise koht, nagu igal kevadel. Kui hooaeg läbi saab, tuleb alati vaadata, kuidas edasi minna. Nii nagu mängijadki,» rääkis Kullamäe ning lisas, et mõtteid on tal igasuguseid, kuid neist on praegu vara rääkida.

«Me vaatame alles üldisi asju, kuidas edasi peaks minema. Siis hakkavad ka minu mõtted kuhugi poole liikuma. Mul on pere Tallinnas ja muud asjad. See ei ole üldse suur teema praegu. Meil on tähtsamaid asju arutada, kui minu personaalteema,» rääkis Kullamäe, kelle tulevik võiks selguda juuni alguses.

«Praegu on tähtsam korvpall üldisemalt. Kuidas edasi minna? Ka Rockiga, aga minu roll pole siin nii oluline. Ma võin ka kõrvalt nõu anda. Siin pole vahet. Kokkuvõttes me arendame siin kõik ühte asja ja see on korvpalli,» lausus Kullamäe. Samas kinnitas ta, et teisi pakkumis talle tulnud ei ole.

Täna hommikupoole toimub Tartus Rocki treenerite üldkoosolek ning pärastlõunal kohtutakse ka klubi juhtkonnaga. «Teeme väiksed kokkuvõtted eelmisest hooajast,» lausus Rocki peatreener Indrek Visnapuu. Kullamäe sõnul vaadatakse siiski juba ka järgmise hooaja poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles