Eesti karikavõistlustel selguvad poolfinalistid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia - Nõmme Kalju
Levadia - Nõmme Kalju Foto: Eero Vabamägi

Evald Tipneri karikavõistlustel peetakse täna ja homme veerandfinaalkohtumisi, kui mõlemal päeval selgub kaks poolfinalisti.

Esimene veerandfinaal on tõeline maiuspala, kui Nõmme Kalju FC võõrustab Hiiu staadionil kell 18 algavas matšis Tallinna FCI Levadia meeskonda. Mängust teeb otseülekande Tallinna Televisioon (juhul kui mäng läheb lisaajale, jätkab otseülekandega tallinnatv.eu).

«Premium liiga raames leppisime Levadiaga viiki, kuid mängupilt näitas, et oleme võimelised võitma ja vastavalt sellele oleme mänguks ette valmistunud,» sõnas Kalju abitreener Sergei Terehhov enne mängu.

«Meie eesmärk on jõuda karikafinaali ning teadagi aitab meid sinna vaid võit, seega anname endast kõik, et loositud surmapaarist võitjana väljuda,» lisas võistkonna väravavaht Pavel Londak.

«Meie jaoks on iga sari väga oluline, oleme ambitsioonikad ja soovime võita kõik trofeed. Kaks nädalat tagasi mängisime sama vastasega, kelle suhtes tunnen suurt austust, kuna nad töötavad mitu aastat koos tänase peatreeneriga ning neil on samuti kõrgeimad eesmärgid. Ootan väga rasket mängu. Valmistume samamoodi nagu igaks mänguks - meil on oma mängustiil, mis on seotud minu nägemuse ja põhimõtetega ning klubi usuga oma mängijatesse ja nende talenti. Me ei taha midagi muuta isegi juhul kui meie vastas on agressiivse mängustiiliga kõrgelt pressiv meeskond, kes on väga ohtlik kontrarünnakutel. Meie jaoks on peamiseks väljakutseks oma mängu käivitamine ja me üritame seda teha,» lausus FCI Levadia juhendaja Aleksandar Rogic.

 «Kohtumine karikavõistluste veerandfinaalis Nõmme Kaljuga on nagu finaal enne finaali. Ootame väga võitluslikku mängu nagu seda oli liigamäng kaks nädalat tagasi. Üritame mängida tugeva vastase vastu oma mängu ja jõuda edasi poolfinaali,» lisas poolkaitsja Muamer Svraka.

Tänases teises veerandfinaalis lähevad kell 19 algavas matšis Ida-Virumaal vastamisi Premium liigas mängiv JK Narva Trans ja II liiga meeskonda FCI Tallinnat. Kohtumisele saab otsepildi vahendusel kaasa elada jalgpall.ee portaalis.

«Veerandfinaalis nõrku vastaseid ei ole, valmistame ette väga tõsiselt. Poisid teavad, et meil ei ole õigust vigu teha, see annab meile lisamotivatsiooni. Noored mängijad saavad praegu kogemust duublis, näitavad ennast hästi, võib olla keegi saab oma šansi ka tulevas mängus,» ütles Narva Transi peatreener Adiam Kuziaev.

 «Meie eesmärk on üks ja ainus - võit. Karikavõistlustes on vaja maksimaalset keskendumist igas mängus vaatamata vastasele. Paus mängude vahel on küll lühike, aga arvan, et meile sellest piisab, et taastuda ning saada vajalik tulemus. Arvan, et meie šansid on head, meie saame mängida iga vastasega,» lisas mängija Aleksandr Zakarlyuka.

«Illusioone meil ei ole - sõidame Narva jalgpalli mängima,» ütles FCI Tallinna juhendaja Vjatseslav Smirnov.

Homsetes veerandfinaalides on vastamisi FC Kuressaare – Tallinna FC Flora (18.00, Tallinna Televisioon) ja FC Flora U21 – Viljandi JK Tulevik (19.00, jalgpall.ee).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles