Video: robustse vea teinud Chelsea kaitsja jääb tähtsast mängust eemale

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcos Alonso (vasakult esimene) meeskonnakaaslastega väravat tähistamas.
Marcos Alonso (vasakult esimene) meeskonnakaaslastega väravat tähistamas. Foto: Ian Walton/REUTERS

Inglismaa jalgpalliliit karistas Londoni Chelsea äärekaitsjat Marcos Alonsot kolmemängulise võistluskeeluga. Muuhulgas peab 27-aastane hispaanlane vahele jätma karikasarja poolfinaalmängu Southamptoniga.

Alonso tegutses laupäevases liigamängus Southamptoniga äärmiselt robustselt. Hispaania koondislane tegi avapoolajal Southamptoni ründaja Shane Longi vastu punase kaardi väärilise vea, kuid mängu peakohtunik Mike Dean ei näinud olukorda ning Alonso sai kohtumist jätkata.

«See oli paha viga – minu arvates oleks ta pidanud saama punase kaardi,» sõnas Southamptoni peatreener Mark Hughes pärast valusat kaotust. «Olen pettunud, et kohtunikud seda intsidenti ei näinud. Nad kõik olid 10-15 meetri raadiuses – üks neist oleks pidanud seda nägema,» lisas pahane Hughes.

Southampton mängis maha kaheväravalise eduseisu ning Chelsea sai 3:2 võidu. Kusjuures Londoni meeskonna esimesele tabamusele, kui sihile jõudis Olivier Giroud, andis resultatiivse söödu just Alonso.

Lisaks karikasarja poolfinaalile jäävad äärekaitsjal vahele liigamängud Swansea City ja Burnleyga.

Kui karikasarjas on Chelseal võimalus triumfeerida, siis liigas peavad nad ilmselt leppima alles viienda kohaga, sest viis vooru enne hooaja lõppu kaotavad nad neljandal kohal olevale Tottenham Hotspurile koguni seitsme punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles