Müncheni Bayerni unelmate hooaeg jätkus võiduga Saksamaa karikasarjas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni sangarid Thomas Müller ja Robert Lewandowski.
Müncheni Bayerni sangarid Thomas Müller ja Robert Lewandowski. Foto: Peter Schatz/imago/ActionPictures

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi alistas Saksamaa karikasarja poolfinaalis Leverkuseni Bayeri 6:2 ning jõudis finaali, kus kohtutakse Gelsenkircheni Schalke või Frankfurti Eintrachtiga.

Eelmisel hooajal poolfinaalis Dortmundi Borussia paremust tunnistama pidanud Bayern marssis seekord finaali veenva võiduga. Kolme tabamusega säras Thomas Müller, kaks lisas Robert Lewandowski ja ühe Thiago Alcantara, kelle arvele jäi sarnaselt Arjen Robbeniga kaks resultatiivset söötu. Leverkuseni väravate eest hoolitsesid Lars Bender ja Leon Bailey.

Saksamaa meistritiitli ja superkarika (finaalis alistati Dortmund penaltiseeriaga) sellel hooajal juba võitnud Bayern jahib koguni nelja tiitlit, sest lisaks karikasarjale on Jupp Heynckesi hoolealused konkurentsis ka Meistrite liigas, kus minnakse poolfinaalis vastamisi tiitlikaitsja Madridi Realiga.

Hooajal 2012-13 saavutas Bayern Heynckesi juhendamisel eelnevalt mainitud neli tiitlit - kas ajalugu kordub? Tõsi, käimasoleva hooaja superkarika võidu ajal oli Bayerni peatreener Carlo Ancelotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles