Vegase hokimeeskond tegi uskumatu rekordi

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vegas Golden Knights võib asuda rahulikult teise ringi duelliks valmistuma.
Vegas Golden Knights võib asuda rahulikult teise ringi duelliks valmistuma. Foto: Alex Gallardo/AP/Scanpix

Vegas Golden Knights hokimeeskonnast sai NHL-i ajaloos läbi aegade esimene, kes võitnud juba debüüthooajal play-off'i seeria kuiva skooriga 4:0.

«Kuldratsude» imeteekond üha jätkub. Tänavu esmakordselt maailma tugevaimas hokiliigas kaasa lööv Vegase meeskond kindlustas Stanley karikasarja avaringist esimesena edasipääsu. Rikka ajalooga Los Angeles Kingsiga tehti töö ära kiirelt ja korralikult - seeria 4:0 Golden Knightsile.

Viimases neljandas kohtumises jäädi võõrsil peale tulemusega 1:0. Mängu ainsa värava viskas teisel kolmandikul Brayden McNabb.

Vegas ületas tegelikult juba põhihooajal paljude ootusi. Vaikse ookeani divisjonis saadi esikoht ja läänekonverentsi üldtabelis oldi kolmandad. Play-off'is näib hoog muutuvat aina paremaks.

Teises ringis tuleb suurele komeedile ilmselt vastu San Jose Sharks, kes juba oma seerias Anaheimi Ducksiga võitudega 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles