Poolajapausil värava löönud mängija: mulle ei meeldi videokohtunikud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pablo de Blasis.
Pablo de Blasis. Foto: EIBNER/rrz/imago/Eibner

Saksamaa jalgpalli meistriliigas kummalise värava löönud Mainzi mängija Pablo de Blasis kritiseeris videokohtunikke.

Nimelt määrati mängus Freiburgiga Mainzi kasuks penalti ajal, kui mõlema meeskonna mängijad olid juba poolajapausil riietusruumis. Pärast nõupidamist videokohtunikuga leidis väljakukohtunik Guido Winkmann, et avapoolaja viimasel rünnakul oli Freiburgi mängija oma karistusalas mänginud käega.

Winkmann kutsus meeskonnad tagasi väljakule ning argentiinlane realiseeris videokohtunike määratud 11 meetri karistuslöögi. «Mulle ei meeldi see. Mulle meeldib vana jalgpall rohkete emotsioonidega – ilma videokohtuniketa,» rääkis 30-aastane de Blasis.

Ta jätkas: «Freiburgi mängijad olid vihased. Nad ei saanud aru, miks mõned minutid hiljem kohtunikud videot vaatasid ja ilmselgelt nad ei tahtnud tagasi väljakule tulla, aga reeglid on reeglid. See oli tõesti kummaline. Mul oli ainult üks võimalus.»

See tähendab, et juhul, kui väravavaht oleks de Blasise penalti tõrjunud, siis Mainzi mängijal poleks olnud võimalust seda uuesti rünnata. De Blasis ei eksinud ning viis «puhkepausil» oma meeskonna ühe väravaga juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles