Fotod: Pooliku koosseisuga Kullamäe üllatas veerandfinaalseeria põnevas avalahingus Kuusmaad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Ülikool Kalevi korvpalliklubi alustas Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseeriat Rapla Avis Utilitase vastu 73:69 (41:41) üllatusvõiduga.

Raplas peetud kohtumine - eriti just teine poolaeg - kujunes mõlema võistkonna jaoks kaootiliseks. Visked ei tabanud ja sisse tulid rumalad pallikaotused. 

Punkt-punkti heitluses õnnestus Kalev lõpuminutitele vastu minna 4-6-punktilises eduseisus ning seda enam käest ei antudki. Gert Kullamäe hoolealustele tõi Kayel Locke suisa 26 punkti ja 9 lauapalli, Kiur Akenpärg lisas 12 ja Reimo Tamm 9 punkti. Mario Paiste mäng jäi pooleli seljavigastuse tõttu, 2 minutit viibis väljakul selgelt vigastatud Kristo Saage. Meeskonna üks liidreid Djordje Dzeletovic ei teinud vigastuse tõttu sootuks kaasa.

Aivar Kuusmaa meeskonna resultatiivseim oli Indrek Kajupank 15 punktiga, Devonte Upson kogus 12 silma. Raplal oli täna suuri probleeme mängujuhi positsiooni täitmisega, sest Nolan Cressler ei teinud vigastuse tõttu kaasa ja Dominique Hawkins sai 22 mänguminutiga viis viga.

Seeria jätkub pühapäeval Kalevi spordihallis. Poolfinaali pääsemiseks on vaja kolme võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles