Video: uskumatult pöörase esituse teinud LeBron jõudis uue tähiseni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: Gregory Shamus/AFP

Põhja-Ameerika korvpalliliigas NBA toimus läinud ööl kolm play-off-seeria kohtumist. Võidud said kirja Cleveland Cavaliers, Utah Jazz ja Houston Rockets.

Cavaliers alistas koduväljakul Indiana Pacersi 100:97 ning viigistas seeria 1:1. Clevelandi meeskonna superstaar LeBron James säras ligi 40 minuti jooksul 46 (!) punkti ja 12 lauapalliga. Pacersi parim skooritegija oli «vaid» 22 punkti visanud Victor Oladipo.

40 punktini on James jõudnud play-off-seerias nüüd 20 korral. Täpselt sama palju kordi on seda suutnud Jerry West, kuid legendaarsest Michael Jordanist (38) jäävad mõlemad mehed omajagu maha.

Seeria viigistas 1:1 peale ka Jazz, kes mängis sedapuhku võõral väljakul 102:95 üle Oklahoma City Thunderi. Üleplatsimeheks kerkis 28 punktiga Donovan Mitchell (Jazz), kuid märkimist väärivad Derrick Favorsi 16 ja Rudy Goberti (mõlemad Jazz) 15 lauapalli. Russell Westbrook (Thunder) kolmikduublit kirja ei saanud – tema arvele jäi Thunderi parimana 19 punkti, 13 resultatiivset söötu ja 9 lauapalli.

2:0 asus seeriat juhtima aga Rockets, kes koduväljakul pani 102:82 paika Minnesota Timberwolvesi. Chris Paul oli Houstoni parim punktitooja 27 silmaga, Clint Capela arvele kogunes lisaks 8 punktile 16 lauapalli. Rocketsi võitu ei takistanud ka nende liidri James Hardeni erakordselt kehv viskepäev: Harden tabas väljakult vaid kaks viset 18st ja kogus lõpuks 12 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles