Ootamatu käik: hinnatud jalgpallitreener läheb Hispaania keskmikku?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unai Emery.
Unai Emery. Foto: Michel Euler / AP

Erinevad jalgpalliportaalid ja meediaväljaanded kirjutavad, et Pariisi Saint-Germain palkab uueks peatreeneriks sakslase Thomas Tucheli ning praegune juhendaja Unai Emery siirdub tagasi Hispaaniasse.

PSG kindlustas sellel hooajal järjekordse Prantsusmaa meistritiitli ning jõudis karikasarjas finaali (kohtub tugevuselt kolmanda liiga klubi Les Herbiers’iga), kuid klubi juhid pole peatreeneri Emery tööga rahul, sest Meistrite liigas jäi PSG pidama kaheksandikfinaali.

Kui Tucheli ja PSG vaheline leping on sisuliselt vormistamise küsimus, siis Emery tuleviku kohal hõljuvad küsimärgid. Tõsised spekulatsioonid viivad baski Hispaania kõrgliigaklubi Real Socedadi, kes paikneb kohalikus kõrgliigas alles 12. kohal, tüüri juurde. Teadupärast on Sociedadi näol tegu Baskimaa klubiga.

«Ma sooviksin selgeks teha, et olen endiselt keskendunud Pariisi Saint-Germainile ja eesmärkidele, mis veel on jäänud saavutada,» sõnas 46-aastane treener sotsiaalmeedia vahendusel.

Hispaania poleks Emeryle võõras paik, sest aastatel 2013-2016 juhendas ta Sevillat. Kolmel järjestikusel hooajal saavutas ta Euroopa liiga võidu, kohalikus liigas jäi sel ajal Sevilla parimaks tulemuseks viies positsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles