Premium liiga teist ringi tutvustab eriline kampaania

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Premium liigas on ees ootamas teise ringi kohtumised, mida tänavu tutvustab kampaania «Staadionil näeme!».

Kampaania eesmärgiks on pealtvaatajate arvu järjepidev kasvatamine koostöös klubidega ning positiivse tunde loomine pealtvaatajatele läbi toetavate sõnumite. Kohalik publik loob staadionil erilise atmosfääri!

Peamisteks märksõnadeks on kevad ja uus energia, mis viib rahva staadionile. Mängijatest on fookuses populaarsed jalgpallurid, keda publik teab hästi ning kes toob kodukandi inimesed meeskonnale kaasa elama. Staadion on kohtumispaik, kus käivad koos sõbrad ja pere, et elada kaasa oma lemmikklubile ja Eesti prestiižseimale liigale.

Teise ringi avamängus lähevad vastamisi Tartu JK Tammeka – Pärnu JK Vaprus, kes kohtuvad Sepa staadionil reedel, 20. aprillil kell 19.30 (otseülekanne Postimees.ee-s). Laupäeval toimub kolm mängu, millest kaks esimest algavad kell 13, kui FC Kuressaare võõrustab Nõmme Kalju FC-d (Jalgpall.ee) ning Viljandi JK Tulevik Tallinna FC Florat (Soccernet.ee). Kell 16 pannakse pall mängu JK Narva Trans – JK Tallinna Kalevi matšis (ETV+). Vooru lõpetab pühapäevane kohtumine Järvamaal, kui kell 15 kõlab avavile Paide Linnameeskond – Tallinna FCI Levadia kohtumises (ETV2).

Avaringi järel juhib tabelit Tallinna FCI Levadia, kes on Nõmme Kalju FC-ga võrdselt kogunud 20 punkti. Kolmas on Tallinna FC Flora 16 punktiga, sama saldoga on neljas Tartu Tammeka. Tabeli viies, JK Narva Trans, on kogunud 15 punkti. Paide Linnameeskond on kaheksa punktiga kuues, JK Tallinna Kalev kuue punktiga seitsmes.

Alumise kolmiku moodustavad FC Kuressaare, Viljandi JK Tulevik ja Pärnu JK Vaprus – Saaremaa ja Viljandi meeskondadel on koos neli punkti, võiduta jätkaval Pärnul kolm punkti.

Avaringis peeti tänavu kaheksa mängu, avavooru kohtumised lükati edasi juunikuusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles