Laskesuusatäht kaotas süütuse 12-aastasele poisile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriela Koukalova
Gabriela Koukalova Foto: Alexey Filippov/Sputnik

Kahekordne laskesuusatamise maailmameister ja olümpiahõbe Gabriela Koukalova avalikustas elulooraamatus, et kaotas süütuse väga noorelt ja väga noorele partnerile.

«Tahaksin öelda, et oli 15-aastane, kuid see polnud nii. Aga minu partner oli džentelmen. Ma nautisin igat hetke,» ütles tänaseks 28-aastane Koukalova.

Tema sekspartneriks oli õe sõber, kes oli toona kõigest 12-aastane. «Mõtlesin pärast seksi pidavalt sellele, mis juhtus. Ma ei mõelnudki sellele poisile, vaid aktile endale,» tõdes Koukalova.

Elu hilisemas faasis on Koukalova enda sõnul seksi kasutanud võistlusteks valmistumiseks. «Usun, et see aitab naiste sooritusvõimele kaasa. Minu jaoks oli see nagu meditatsioon,» lausus ta.

Hiljuti teatas eelmise hooaja vigastuse tõttu vahele jätnud Koukalova, et jätab vahele ka järgmise laskesuusahooaja. «Tahan elus teha ka midagi muud. Ma ei ütle, et lõpetan karjääri ära. Ma võin veel võistlemist igatsema hakata, aga ma ei näe praegu seda võimalust,» ütles Koukalova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles