Laskesuusatäht avaldas, miks ta Jaromir Jagrile püksikuid saatis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriela Koukalova
Gabriela Koukalova Foto: ROBERT MICHAEL / AFP

Juba teist hooaega võistluspausi pidava laskesuusataja Gabriela Koukalova värske elulooraamat tekitab Tšehhis samasugust tormi nagu Eestis tegi detsembrikuus tennisisti Kaia Kanepi teos «Reketiga tüdruk.»

Koukalova rääkis raamatus avameelselt oma esimesest seksikogemusest, aga paljastas ka, kuidas ta hokikuulsusele Jaromir Jagrile oma pesu saatis.

Lugu sai alguses sellest, et Sotši olümpiamängude ühisstardist sõidus hakkas Koukalova pesu alla kukkuma ning ta ütles pärast võistlust reporteritele, et kui ta poleks pidanud kogu aeg oma püksikuid üles tõstma, oleks ta kiiremini sõitnud ja kuldmedali võitnud. Jagr kirjutas talle seepeale aga Facebooki, et Koukalova võiks järgmine kord ihupesuta võistelda.

Koukalova pole suu peale kukkunud ning saatis sünnipäeva tähistanud Jagrile humoorika vastuse.

«Võtsin siis oma pesu, panin ümbrikusse, lisasin väikese kirjakese: «Aitäh nõuande eest, mul pole neid enam vaja.» Soovisin talle ka palju õnne sünnipäevaks ja andsin talle,» meenutas Koukalova.

Kuidas Jagr üllatusele reageeris, Koukalova ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles