Eesti jalgpallikoondise ründaja nädalavahetus: värav ja punane kaart

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (keskel).
Henri Anier (keskel). Foto: FC Lahti

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier säras Soome meistrivõistlustel FC Lahti võidumängus väravaga, kuid patustas ka punase kaardiga.

Koduväljakul mänginud Lahti haaras kohtumises Ilvesega juhtohjad 25. minutil, kui sihile jõudis Anier. 18 minutit hiljem jätkas Lahti mängimist kümnekesi, sest Anieri kollased kaardid 17. ja 43. minutil tähendasid eestlase eemaldamist. 2:0 võidu kindlustas vähemuses mänginud Lahtile Santeri Hostikka 74. minuti tabamus.

Samal ajal olid lahingus ka Ats Purje tööandja KuPS ja Mihkel Aksalu leivaisa SJK. KuPS alistas võõral väljakul tiitlikaitsja HJK 2:1. Eestlane viibis väljakul kogu kohtumise. SJK sai ilma vigastatud Aksaluta koduväljakul 2:0 jagu Honkast.

Kolm mängu pidanud Lahti hoiab Soome meistrivõistlustel seitsme punktiga kolmandat kohta, SJK (2 võitu, 2 kaotust) on kuue punktiga neljas ja KuPS (1 võit, 1 viik, 2 kaotust) nelja silmaga viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles