Inglismaa meedia: Klopp rääkis pärast viigimängu pikalt Klavaniga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp jagas pärast mängu Ragnar Klavanile näpunäiteid, kuidas oleks saanud mõnes olukorras paremini tegutseda.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp jagas pärast mängu Ragnar Klavanile näpunäiteid, kuidas oleks saanud mõnes olukorras paremini tegutseda. Foto: Nigel French / PA Wire/PA Images

Eesti jalgpallikoondise kapten ja Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan mängis Premier League’i 35. vooru 2:2 viigimängus West Bromwich Albioniga kogu kohtumise. Inglismaa meedia hinnangul sai eestlane väljakul igati korralikult hakkama.

Liverpool haaras Danny Ingsi (4. minutil) ja Mohamed Salahi (72.) väravatest kaheväravalise eduseisu, kuid liigatabeli punane latern võitles välja viigipunkti. West Bromi väravad sündisid 79. ja 88. minutil, kui sihile jõudsid vastavalt Jake Livermore ja Salomon Rondon.

Liverpool Echo andis Klavanile hindeks 7. Võrdluseks: keskkaitsepartner Virgil van Dijk oli mängu parim hindega 8. «Tõukles ja askeldas Rondongia ning mängu algfaasis olid mõned ebakindlad momendid, aga võitles kõvasti ja sai enamiku ajast oma vahetu rivaali talitsemisega kenasti hakkama,» kommenteeris Liverpool Echo Klavani tegutsemist.

This is Anfield nõnda lahkelt kõrgeid hindeid ei jaganud, andes Klavanile 6 ja van Dijkile 6,5. Portaal kirjutas Klavani kohta järgmiselt: «Hea lahing jõulise Salomon Rondoni vastu ning tõestas oma kasulikkust koosseisus. Jürgen Klopp (Liverpooli peatreener – toim) rääkis temaga pikalt pärast mängu, vihjates kohtadele, kus oleks saanud paremini tegutseda.»

Ragnar Klavan ja Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Ragnar Klavan ja Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS

Rush The Kop hindas Klavanit ja van Dijki võrdselt – mõlemad mehed said hindeks 6, kuid kommentaaris lisati, et Klavan panustas isegi poole pügala võrra paremini. «Peatreener otsustas mitte riskida Dejan Lovreniga, kuigi horvaat sekkus vahetusest. Klavan andis oma tavapärase 6,5 hinde väärilise panuse. Polnud suuri vigu, aga jättis enamiku tööst van Dijki klaarida.»

Veel hindeid: väljaanded Mirror ja Express andsid Klavanile hindeks 6, van Dijkile vastavalt 6 ja 7. 

Liverpooli järgmine liigamäng toimub järgmisel laupäeval, 28. aprillil, kui koduväljakul minnakse vastamisi Stoke City meeskonnaga. Kuid kõik pilgud on suunatud järgmisele teisipäevale, kui Meistrite liiga poolfinaali avamängu raames võõrustab Liverpool AS Romat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles