Video: Snuukri MM algas täieliku šokiga - tiitlikaitsja langes avaringis

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaal, Sheffieldis algas täna snuukri MM, mille avaringis sündis kohe väga suur üllatus, kui tiitlikaitsja Mark Selby kaotas 4:10 Joe Perry'le, kes on 43 eluaastaga tänavuse MMi vanim osaleja.

Kolmekordne maailmameister (2014, 2016, 2017) Selby jäi kiiresti 0:4 kaotusseisu ning lahkus hommikuse sessiooni lõpus saalist 2:7 kaotusseisus. Õhtul suutis ta küll vähendada vahe 4:8 peale, aga ei enamat. Perry võitis kaks järgmist frame'i ja jõudis 16 parema sekka.

Perry senine parim tulemus MMil on 2008. aasta poolfinaalikoht ning ta on karjääri jooksul võitnud ainult ühe ametliku turniiri. «Kui tabel loositi, sain vastaseks ühe kahest halvemast variandist. Pidin mängima oma parimal tasemel ja enamiku päevast see ka õnnestus,» sõnas Perry.

Selby jaoks tõmbas kaotus MMi avaringis joone alla aastale, mis jäi tema tavapärastele standarditele selgelt alla. Selby võitis küll kaks turniiri, aga langes koguni seitmel puhul konkurentsist esimeses või teises ringis.

Õhus on ka teine üllatus - viiekordne maailmameister Ronnie O'Sullivan jäi Stephen Maguire'i vastu kiiresti 0:4 kaotusseisu ning jätkab kohtumist pühapäeva hommikul 3:6 kaotusseisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles