Messi tegi ilusa žesti ja loobus aupaistest

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta
Andres Iniesta Foto: Juan Medina / Reuters

Hispaania jalgpalli karikavõistlustel alistas Barcelona 5:0 Sevilla. Tegu oli Barcelona legendi Andres Iniesta karjääri viimase finaalmänguga Barcelona eest ning meeskonna suurim täht Lionel Messi tegi omalt poolt kõik, et hispaanlane seda täiel rinnal nautida saaks.

Nimelt on Hispaanias traditsioon, et karika tõstavad üles võitjameeskonna esimene ja teine kapten. Messi (Barcelona teine kapten) lubas aga Iniestal (esimene kapten) karika üksinda üles tõsta.

Tegu oli Iniesta karjääri 34. trofeega, millele lisandub ülisuure tõenäosusega ka 35. tiitel ehk Hispaania meistritiitel.

Karikafinaalis sai ka Iniesta jala valgeks, kui lõi Barcelona 52. minutil 4:0 juhtima. Luis Suarez sai kirja kaks väravat, Messi ja Philippe Coutinho mõlemad ühe. Ning kui Iniesta 88. minutil välja vahetati, aplodeerisid talle püsti seistes ka Sevilla fännid, sest poolkaitsja on pärast 2010. aasta MM-finaalis Hispaaniale MM-tiitli toonud väravat palavalt armastatud riigi igas otsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles