Galerii: kaunis Arida Muru lummas ja võitis!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimusid Saku Suurhallis Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis ning traditsiooniliselt osales enim sportlasi naiste bikiinifitnessis, kus nelja pikkusekategooria peale kokku oli stardis 33 naist.

Kategoorias kuni 160 cm pälvis Eesti karika Arida Muru (#59), kellele järgnesid Kai Tammsaar (#57) ja Anita Stalmatskaja (#55). Kategoorias kuni 166 cm võitis esikoha Mariliis-Mia Topp (#64). Teine oli Julija Korotõtš (#68) ja kolmas Anna Fedorova (#66).

Kategoorias kuni 169 cm osutus parimaks Agne Kiviselg (#71), kellele järgnesid Andra Vagur (#73) ja Kristel Mikkus (#75). Kategoorias üle 169 cm pärjati Eesti karikavõitjaks Kadri Tammoja (#79). Teine oli Mari Pukk (#77) ja kolmas Jane Tammearu (#83).

Kõigi nelja kategooria võitjad tulid lavale absoluutkategooria võistlusel, kus napi esikoha pälvis Muru, kes edestas Kiviselga ühe miinuspunktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles